Студопедия

КАТЕГОРИИ:


Архитектура-(3434)Астрономия-(809)Биология-(7483)Биотехнологии-(1457)Военное дело-(14632)Высокие технологии-(1363)География-(913)Геология-(1438)Государство-(451)Демография-(1065)Дом-(47672)Журналистика и СМИ-(912)Изобретательство-(14524)Иностранные языки-(4268)Информатика-(17799)Искусство-(1338)История-(13644)Компьютеры-(11121)Косметика-(55)Кулинария-(373)Культура-(8427)Лингвистика-(374)Литература-(1642)Маркетинг-(23702)Математика-(16968)Машиностроение-(1700)Медицина-(12668)Менеджмент-(24684)Механика-(15423)Науковедение-(506)Образование-(11852)Охрана труда-(3308)Педагогика-(5571)Полиграфия-(1312)Политика-(7869)Право-(5454)Приборостроение-(1369)Программирование-(2801)Производство-(97182)Промышленность-(8706)Психология-(18388)Религия-(3217)Связь-(10668)Сельское хозяйство-(299)Социология-(6455)Спорт-(42831)Строительство-(4793)Торговля-(5050)Транспорт-(2929)Туризм-(1568)Физика-(3942)Философия-(17015)Финансы-(26596)Химия-(22929)Экология-(12095)Экономика-(9961)Электроника-(8441)Электротехника-(4623)Энергетика-(12629)Юриспруденция-(1492)Ядерная техника-(1748)

Заморожені продукти на обід




Лабораторный практикум

ЭЛЕКТРОТЕХНИКА

 

 

Омск

Издательство ОмГТУ


Таблица 1

  №№ изм. Режимы работы цепи Измерения Данные
мА мА мА мА B B B B B B B , Ом , Ом , Ом , Ом
Соединение потребителей электроэнергии «звездой» без нейтрального провода
1. Симметричный                              
2. Несимметричный                              
3. Обрыв фазы                              
4. Обрыв линейного провода                              
5. Короткое замыкание фазы                              
Соединение потребителей электроэнергии «звездой» с нейтральным проводом
1. Симметричный                              
2. Несимметричный                              
                                                   

Таблица 2

  №№ изм. Режимы работы цепи Измерения
В В В В , В В , мА , мА , мА , мА , мА , мА , Ом , Ом , Ом
1. Симметричный                              
2. Несимметричный                              
3. Обрыв фазы                              
4. Обрыв линейного провода                              

 

 

Практично всі використовують для приготування заморожені продукти харчування, такі, як: м’ясо, рибу, птицю, овочі, ягоди, фрукти тощо. Існує думка, що заморожені продукти перед кулі­нарною обробкою варто повністю розморозити.

Для того, щоб зварити чи затушкувати овочі, налийте на дно каструлі небагато (2...3 см) води, посоліть за смаком і поставте на плиту. Як тільки вода закипить, додайте заморожені овочі. Слід враховувати, що заморожені овочі готуються у два рази швидше, ніж свіжі. Так, щоб зварити 0,5 кг швидкозамороженої квасолі чи цвітної капусти, потрібно не більше 15...20 хв. Слід пам’ятати також, що чим менше води в каструлі, тим більше вітамінів залишиться в овочах після їхнього готування.

Заморожене м’ясо, птицю чи рибу можна використовувати не розморожуючи. Якщо необхідно поділити на порції, слід зачекати приблизно 30–50 хв, поки продукт злегка розморозиться і можна буде легко порізати його на шматки однакової форми і маси.

Термічну обробку продуктів тваринного походження варто здійснювати особливо ретельно. Слід чітко дотримуватися гігієнічних правил щодо тривалості варіння, смаження чи тушкування м’яса або птиці, риби чи яєць.

 




Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2014-11-29; Просмотров: 258; Нарушение авторских прав?; Мы поможем в написании вашей работы!


Нам важно ваше мнение! Был ли полезен опубликованный материал? Да | Нет



studopedia.su - Студопедия (2013 - 2024) год. Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав! Последнее добавление




Генерация страницы за: 0.01 сек.