Студопедия

КАТЕГОРИИ:


Архитектура-(3434)Астрономия-(809)Биология-(7483)Биотехнологии-(1457)Военное дело-(14632)Высокие технологии-(1363)География-(913)Геология-(1438)Государство-(451)Демография-(1065)Дом-(47672)Журналистика и СМИ-(912)Изобретательство-(14524)Иностранные языки-(4268)Информатика-(17799)Искусство-(1338)История-(13644)Компьютеры-(11121)Косметика-(55)Кулинария-(373)Культура-(8427)Лингвистика-(374)Литература-(1642)Маркетинг-(23702)Математика-(16968)Машиностроение-(1700)Медицина-(12668)Менеджмент-(24684)Механика-(15423)Науковедение-(506)Образование-(11852)Охрана труда-(3308)Педагогика-(5571)Полиграфия-(1312)Политика-(7869)Право-(5454)Приборостроение-(1369)Программирование-(2801)Производство-(97182)Промышленность-(8706)Психология-(18388)Религия-(3217)Связь-(10668)Сельское хозяйство-(299)Социология-(6455)Спорт-(42831)Строительство-(4793)Торговля-(5050)Транспорт-(2929)Туризм-(1568)Физика-(3942)Философия-(17015)Финансы-(26596)Химия-(22929)Экология-(12095)Экономика-(9961)Электроника-(8441)Электротехника-(4623)Энергетика-(12629)Юриспруденция-(1492)Ядерная техника-(1748)

Сухі вершки




РОЗРАХУНОК.

1. Масова частка сухого молочного залишку молока:

2.Планові показники, потрібні для розрахунку нормалізації сухого молока масовою часткою жиру 15%: Жпр = 15,8%; СЗМЗпр =81,7%; Опр = 0,196. Порівняємо Ом і Опр

Ом > Опр, 0,446 > 0,196.

3.Нормалізацію проводимо знежиреним молоком.

4.Масова частка жиру нормалізованої суміші:

5.Обчислимо коефіцієнт, що враховує втрати жиру і сухих речовин:

6.Вихід вершків під час сепарування, %:

, (6.50)

де Вв – вихід вершків під час сепарування, кг

 

7.Маса вершків, одержаних під час сепарування:

8.Маса знежиреного молока, одержаного під час сепарування:

9.Маса нормалізованої суміші:

10.Маса готового продукту:

 

ПРИКЛАД 4. Знайти масу сухих вершків, отриманих з 50 т незбираного молока масовою часткою жиру 4%, густиною 1029 кг/м3. Втрати жиру 0,50%, сухих речовин – 0,79%. Для нормалізації використати вершки масовою часткою жиру 35%.




Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-04-24; Просмотров: 674; Нарушение авторских прав?; Мы поможем в написании вашей работы!


Нам важно ваше мнение! Был ли полезен опубликованный материал? Да | Нет



studopedia.su - Студопедия (2013 - 2024) год. Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав! Последнее добавление




Генерация страницы за: 0.009 сек.