Студопедия

КАТЕГОРИИ:


Архитектура-(3434)Астрономия-(809)Биология-(7483)Биотехнологии-(1457)Военное дело-(14632)Высокие технологии-(1363)География-(913)Геология-(1438)Государство-(451)Демография-(1065)Дом-(47672)Журналистика и СМИ-(912)Изобретательство-(14524)Иностранные языки-(4268)Информатика-(17799)Искусство-(1338)История-(13644)Компьютеры-(11121)Косметика-(55)Кулинария-(373)Культура-(8427)Лингвистика-(374)Литература-(1642)Маркетинг-(23702)Математика-(16968)Машиностроение-(1700)Медицина-(12668)Менеджмент-(24684)Механика-(15423)Науковедение-(506)Образование-(11852)Охрана труда-(3308)Педагогика-(5571)Полиграфия-(1312)Политика-(7869)Право-(5454)Приборостроение-(1369)Программирование-(2801)Производство-(97182)Промышленность-(8706)Психология-(18388)Религия-(3217)Связь-(10668)Сельское хозяйство-(299)Социология-(6455)Спорт-(42831)Строительство-(4793)Торговля-(5050)Транспорт-(2929)Туризм-(1568)Физика-(3942)Философия-(17015)Финансы-(26596)Химия-(22929)Экология-(12095)Экономика-(9961)Электроника-(8441)Электротехника-(4623)Энергетика-(12629)Юриспруденция-(1492)Ядерная техника-(1748)

EditSteps

Filling

Cakes

EditIngredients

· 2 cups (250g) of flour

· 1 1/2 cups (300g) of sugar

· 1 tablespoon of baking powder

· 1/2 teaspoon of salt

· 1/2 cup (120 ml) of vegetable oil

· 3/4 cup (180 ml) of cold water

· 2 teaspoons of vanilla

· 7 egg yolks

· 7 egg whites

· 1/2 teaspoon of cream of tartar

· 6 tablespoons (50g) of flour (rounded)

· 1 1/2 cups (340g) of butter & Crisco mixture

· 1 1/2 cups (300g) of sugar

· 1 cup (240 ml) of cold milk (scant)

· 2 teaspoons of vanilla

Making the Cake 1

Get a large bowl and combine the sugar, flour, baking powder, and salt. Create a hole in the middle (like a well). Then add the egg yolks, water, oil, and vanilla. Mix everything together until you get a smooth mixture. Put the bowl on the side.

2

Get another bowl and mix the cream of tartar with the egg whites. Beat them together until you get a stiff peak.

3

Take the egg white mixture and pour it into the first mixture you made. Mix everything until all the ingredients are well combined.

4

Pour the final mixture in a 10 x 14 inch (25cm x 35cm) pan; there is no need to grease it. Place it in the oven at 350ºF/180ºC for about 45 to 50 minutes.

Let the cake cool on the side. Turn the pan upside down as you get it out, then take the edges off with a knife.

6

Carefully cut the cake horizontally to get two layers.

Making the Filling 1

Get a bowl and mix the sugar, flour, and butter together. Beat for five minutes on a high speed and slowly mix in the vanilla and milk.

2

Continue beating everything together for another five minutes.

3

Spread the filling mixture on the two cake layers.

4

Cut the cake into small squares (about 3 x 1 inches/7. 5cm x 2.5cm). Wrap the individual pieces in Saran wrap.

1. 5

Finished.

 

 

<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Информация. Железодефицитная анемия | Жульен из шампиньонов в кокотницах
Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-03-31; Просмотров: 247; Нарушение авторских прав?; Мы поможем в написании вашей работы!


Нам важно ваше мнение! Был ли полезен опубликованный материал? Да | Нет



studopedia.su - Студопедия (2013 - 2024) год. Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав! Последнее добавление




Генерация страницы за: 0.014 сек.