Студопедия

КАТЕГОРИИ:


Архитектура-(3434)Астрономия-(809)Биология-(7483)Биотехнологии-(1457)Военное дело-(14632)Высокие технологии-(1363)География-(913)Геология-(1438)Государство-(451)Демография-(1065)Дом-(47672)Журналистика и СМИ-(912)Изобретательство-(14524)Иностранные языки-(4268)Информатика-(17799)Искусство-(1338)История-(13644)Компьютеры-(11121)Косметика-(55)Кулинария-(373)Культура-(8427)Лингвистика-(374)Литература-(1642)Маркетинг-(23702)Математика-(16968)Машиностроение-(1700)Медицина-(12668)Менеджмент-(24684)Механика-(15423)Науковедение-(506)Образование-(11852)Охрана труда-(3308)Педагогика-(5571)Полиграфия-(1312)Политика-(7869)Право-(5454)Приборостроение-(1369)Программирование-(2801)Производство-(97182)Промышленность-(8706)Психология-(18388)Религия-(3217)Связь-(10668)Сельское хозяйство-(299)Социология-(6455)Спорт-(42831)Строительство-(4793)Торговля-(5050)Транспорт-(2929)Туризм-(1568)Физика-(3942)Философия-(17015)Финансы-(26596)Химия-(22929)Экология-(12095)Экономика-(9961)Электроника-(8441)Электротехника-(4623)Энергетика-(12629)Юриспруденция-(1492)Ядерная техника-(1748)

Комплектація кухонних машин змінними механізмами

 

 

 


На підприємствах громадського харчування застосовується розмелювальні машини та механізми, які розрізняються за устроєм робочих органів: з конусними робочими органами (МС 12 - 15 і МИП - II - 1), дискові (МИК - 60 і МКК - 120) і вальцеві (МС 12 - 40 і МДП - II - 1).

2. Будова, правила експлуатації та техніки безпеки розмелювальних машин та механізмів.

 

Рис. 6.1. - Машина МИК - 60 для розмелювання кави: 1 – опора; 2 – основа; 3 – амортизатори; 4 – корпус; 5 – електродвигун; 6 – робоча камера; 7 – диск; 8 – магнітний пускач; 9 – фланець; 10 – кришка; 11 – ручка; 12 – планка; 13 – магніт; 14 – бункер завантаження; 15 – відкидна кришка; 16 – магнітний пускач; 17- кільце; 18-електровібратор; 19 панель керування; 20 – втулка; 21- кнопка пуску; 22- демпферна пружина; 23-труба.

Будова змінного механізму з конусними робочими органами представлено на рисунку 6.2.

Рис. 6.2. - Механізм МИП - II - I для подрібнення

<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Призначення, будова, типи, технічні характеристики, змінні механізми універсальних кухонних машин (УКМ) | Сухарів та спецій
Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2014-01-05; Просмотров: 656; Нарушение авторских прав?; Мы поможем в написании вашей работы!


Нам важно ваше мнение! Был ли полезен опубликованный материал? Да | Нет



studopedia.su - Студопедия (2013 - 2024) год. Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав! Последнее добавление




Генерация страницы за: 0.011 сек.