Студопедия

КАТЕГОРИИ:


Архитектура-(3434)Астрономия-(809)Биология-(7483)Биотехнологии-(1457)Военное дело-(14632)Высокие технологии-(1363)География-(913)Геология-(1438)Государство-(451)Демография-(1065)Дом-(47672)Журналистика и СМИ-(912)Изобретательство-(14524)Иностранные языки-(4268)Информатика-(17799)Искусство-(1338)История-(13644)Компьютеры-(11121)Косметика-(55)Кулинария-(373)Культура-(8427)Лингвистика-(374)Литература-(1642)Маркетинг-(23702)Математика-(16968)Машиностроение-(1700)Медицина-(12668)Менеджмент-(24684)Механика-(15423)Науковедение-(506)Образование-(11852)Охрана труда-(3308)Педагогика-(5571)Полиграфия-(1312)Политика-(7869)Право-(5454)Приборостроение-(1369)Программирование-(2801)Производство-(97182)Промышленность-(8706)Психология-(18388)Религия-(3217)Связь-(10668)Сельское хозяйство-(299)Социология-(6455)Спорт-(42831)Строительство-(4793)Торговля-(5050)Транспорт-(2929)Туризм-(1568)Физика-(3942)Философия-(17015)Финансы-(26596)Химия-(22929)Экология-(12095)Экономика-(9961)Электроника-(8441)Электротехника-(4623)Энергетика-(12629)Юриспруденция-(1492)Ядерная техника-(1748)

РОЗРАХУНОК. Розрахунки згущених стерилізованих молочних консервів




Розрахунки згущених стерилізованих молочних консервів

Згущене стерилізоване молоко

ПРИКЛАД 1. Визначити, скільки згущеного стерилізованого молока буде вироблено із 40 т незбираного молока масовою часткою жиру 3,5%, густиною 1028 кг/м3. Втрати жиру прийняти 0,41%, сухих речовин – 0,53%.

1.Масова частка сухого молочного залишку незбираного молока

Планові показники згущеного стерилізованого молока без цукру: Жпр = 8,2%; СЗМЗпр =17,8%; Опр = 0,461. Порівняємо Ом і Опр

Ом < Опр, 0,422 < 0,461.

2.Нормалізацію проводимо вершками. Задаємо жир вершків 30%. Сухий молочний залишок вершків (СМЗв) та (СЗМЗв) визначимо за формулами:

3.Коефіцієнт, що враховує нормативні втрати жиру і сухого молочного залишку, визначимо за формулою

4.Визначаємо масу вершків:

5.Знаходимо масу нормалізованої суміші:

6.Масова частка жиру нормалізованої суміші:

7.Теоретичний вихід продукту (в кг та тубах):




Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-04-24; Просмотров: 574; Нарушение авторских прав?; Мы поможем в написании вашей работы!


Нам важно ваше мнение! Был ли полезен опубликованный материал? Да | Нет



studopedia.su - Студопедия (2013 - 2024) год. Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав! Последнее добавление




Генерация страницы за: 0.007 сек.